pátek 29 březen 2024
Text Size

Robotický vysavač Sencor SRV 9150 s lidarem a dezinfekcí UVC-C

Vysavač si pamatuje parametry úklidu pro až pět různých prostor, není omezen velikostí podlahové plochy a využívá také UV světla v pásmu UV-C. Foto: Sencor

Sencor SRV 9150 (9.999 Kč) se orientuje, resp. mapuje prostor za pomoci Lidaru (co je to – Wikipedie), a doplňuje ho gyroskopem, infračervenými senzory a čidly pro detekci schodů a dalších překážek. Automatický vysavač si poradí s prahy a přejezdy mezi podlahami o výšce až 15 mm a zvládá jak suché vysávání, tak vytírání. Vedle toho průběžně dezinfikuje světlem UV, resp. UV-C, ničí tedy i viry, a k dispozici je i filtr HEPA.

ČTĚTE TAKÉ:

Pamatuje si, kde má dobíjecí stanici a sám si k ní zajede pro načerpání další energie (vydrží až 120 min.). Poté pokračuje tam, kde přestal. Využít můžete i časového plánu pro jeden či více dní v týdnu, zvolit lze ale také pouze na víkendy či den/noc. A můžete si rovněž nastavit výběr místností, které chcete uklízet.

Sencor SRV 9150 je vybaven hlavním rotačním kartáčem pro vysávání koberců a tvrdých podlah, jsou tu ale také postranní rotační kartáče pro rohy a aplikace Sencor Home dovoluje nastavit úklidovou nebo naopak zakázanou zónu, virtuální zeď, režim vysávání nebo vytírání, apod.

Nádoba na suché vysávání má objem 600 ml, nádoba na vytírání vodou s případným nepěnivým detergentem má objem 350 ml a tři stupně výkonu pumpy.

 

Číst 781 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.