Vytisknout tuto stránku

„Chytrá prodlužovačka“ Tapo P300 s řadou funkcí, včetně přepěťové ochrany

Prodlužovací kabel (délka šňůry 1,5 m) společnosti TP-Link lze ovládat odkudkoliv a je navíc vybaven konektory USB pro vyspělé dobíjení mobilů a drobné domácí elektroniky. Foto: TP-Link

 

Chytrá prodlužovací zásuvka („trojpes“) disponuje konkrétně třemi zásuvkami pro spotřebiče (230 V), dvěma klasickými rozhraními USB vybavenými nabíjecím standardem QC 3.0 (co to je) a jedním s USB-C s podporou rychlého nabíjení USB (PD) s až 18 W. (Poznámka autora: dobíjení těmito standardy vyžaduje kompatibilní zařízení. Pozor: někdy se nemusí zařízení dobíjet vůbec!)

ČTĚTE TAKÉ:

Vzdálené ovládání dovoluje firemní aplikace Tapo, která je dostupná v češtině i slovenštině a umí spolupracovat i s nejrůznějšími asistenty, přičemž tři zásuvky je možné ovládat jednotlivě i najednou. K dispozici jsou časové plány, klasický časovač, režim nepřítomnosti a funkce zajišťující náhodné vypnutí a zapnutí. Přímo na prodlužovačce má také být tlačítko celkového vypnutí a zapnutí; zda elektronické nebo fyzické nebylo uvedeno.

Prodlužovací kabel nemá, podle výrobce, ke své funkci potřebovat rozbočovač, pouze Wi-Fi, Bluetooth a stálý přísun elektrické energie. Zabudovány jsou nadproudová i teplotní ochrana, dětská pojistka (vsunutí cizích předmětů) a použit byl také tzv. samozhášivý materiál.

Číst 625 krát Naposledy změněno neděle, 18 prosinec 2022 13:31