Vytisknout tuto stránku

Wilk Elektronik (GoodRam a IRDM) významně rozšiřuje výrobní prostory

Minulý rok na podzim jsem vás informoval o tom, že u nás polský výrobce pamětí RAM a dalších součástek, zřídil lokální zastoupení. Nyní blízko českých hranic otevřel novou výrobní halu. Foto: Wilk Elektronik SA

Podle prohlášení výrobce má jít o rozšíření jediné továrny počítačových pamětí v Evropě a vše trvalo, od oficiálního zahájení v květnu loňského roku, pouhý rok a půl. Nyní byla v polském městě Łaziska Górne dokončena hlavní etapa výstavby.

ČTĚTE TAKÉ:

Wilk Elektronik tím za nedlouho získá dalších 1.140 m2 ve skladové a logistické části a 1.200 m2 v části výrobní. Otevřením obou hal byla ukončena etapa nejnáročnějších stavebních prací, během nichž byl například nový sklad vybaven systémovým vozíkem, přípravným meziskladem a dalšími řešeními zaměřenými na zvýšení pracovního komfortu.

„V kancelářské části nás čekají další měsíce dokončovacích prací. Odhadujeme, že tato etapa nám zabere maximálně deset měsíců a tým obchodního a marketingového oddělení, který byl přemístěn do dočasné kanceláře, se bude moci vrátit do Łazisky, kde se nachází i sídlo společnosti,“ říká Wiesław Wilk, prezident společnosti Wilk Elektronik vyrábějící paměti se značkou Goodram a IRDM.

 

Číst 565 krát Naposledy změněno pondělí, 24 duben 2023 08:08