Vytisknout tuto stránku

Vysavač Tapo RV20 Mop: zajede i pod pohovku i když ne tu moji

Nový robotický vysavač vysává i vytírá, a to, podle zaslané tiskové zprávy, díky nízkému provedení i na hůře dostupných místech. Má ale také široké kartáče a regulovatelný sací výkon. Foto: TP-Link

Vysavač pracuje s navigačním systémem typu Lidar (laserový, měření podle odražení od snímaného objektu) a představuje kombinaci tradičního vysavače a mopu doplněného od dvojité boční kartáče o průměru 17 cm. Díky výšce 78 mm zvládne uklidit i pod řadou nábytku, hlučnost je udávána na maximálně 51 dB.

ČTĚTE TAKÉ:

 

Příjemnou funkcí je automatická úprava sacího výkonu podle druhu povrchu, celkově vzato je k dispozici 19 možností. Metodu úklidu si však může obsluha přizpůsobit i sama prostřednictvím aplikace.

Nádrž na vodu pojme 300 ml a výrobce udává, cituji, že… „díky velké mopové podložce lze bez potíží čistit i rozlitou šťávu, zaschlou omáčku či džem. Podložku pak stačí jen omýt a znovu použít.“

Akumulátor s kapacitou 2.600 mAh má umožnit tříhodinový úklid, před vybitím by se měl vysavač sám odebrat k nabíjecí stanici a po dobití pokračovat tam, kde práci přerušil.

Číst 275 krát Naposledy změněno středa, 14 únor 2024 18:30