Vytisknout tuto stránku

Energy Sistem BT9 a Tower 8: bezdrátová sluchátka a repro věž

Novinky představují bezdrátová sluchátka (BT9) mj. se dvěma subwoofery a repro věž Tower 8 o výkonu 100 W. Součástí obou zařízení jsou vestavěné akumulátory s výdrží až 16 hodin a nechybí ani Bluetooth 4. 

Foto: Energy Sistem

 

BT9 Bluetooth (2.990 Kč) poslouží – díky zabudovanému mikrofonu – nejen jako sluchátka, ale i jako hands-free. Výrobce oznámil, že v mušlích se nacházejí 2x 3 reproduktory plus dva subwoofery. Bezdrátové propojení s mobilem nebo tabletem se systémem Android, iOS a PlayStation zajišťuje Bluetooth 4.0 a NFC. Sluchátka mají i mechaniku paměťové karty microSD s podporou až 32GB karet a možností nezávisle přehrávat muziku, takže napojovat externí zařízení vlastně vůbec nepotřebujete.

Ovládání dovoluje regulovat hlasitost, přetáčet skladby, upravovat ekvalizér a pracovat s telefonními hovory. Součástí balení je také odnímatelný audio kabel.

 

 

Energy Sistem Tower 8 Bluetooth ((4.290 Kč) je bezdrátový reprobox věžového provedení s rozměry 250 x 1060 x 250 mm (švh) a hmotností 10,3 kg. Zabudováno je šest reproduktorů plus subwoofer, celý systém pak pracuje v konfiguraci 2.1.

Vedle dotykových tlačítek umístěných na horní desce (viz snímek) můžete využít i dodaný dálkový ovladač. K dispozici je také dvojice rozhraní USB, linkový audio vstup a mechanika karty SD. Součástí horní desky je ještě držák pro tablet nebo telefon. Bezdrátové spojení zajišťuje Bluetooth 4.1 a ani v tomto případě se o podpoře technologie aptx nemluví.

 

 

 

 

Číst 4215 krát Naposledy změněno pátek, 02 červenec 2021 20:09