pátek 26 duben 2024
Text Size

Letuška.cz: kupte si letenku z mobilu

Z Google Play nebo z Apple store si můžete stáhnout aplikaci, která vám dovolí zarezervovat si letenku kdekoli na světě. A nejen to!

 

Portál Letuška.cz, akreditovaný prodejce letenek IATA, přichází s vlastní aplikací pro rezervaci a nákup letenek přes chytrý mobilní telefon. Díky ní můžete on-line vyhledávat přímo v nabídce rezervačního systému, který obsahuje téměř sto procent civilních letů na planetě. Navíc můžete udělat skutečnou rezervaci přímo v distribučním systému nebo si letenku rovnou zakoupit. A pokud ji také prý zaplatíte mobilním telefonem, můžete okamžitě odletět.

Mezi další funkce programu, který je k dispozici pro operační systémy Google Android nebo Apple iOS, patří i přímý telefonický kontakt s operátorem portálu nebo možnost odeslat zprávu.

Aplikace vyžaduje telefon s datovým tarifem. 

 

Číst 4310 krát Naposledy změněno středa, 26 březen 2014 12:09

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.