pondělí 29 duben 2024
Text Size

Ahsoka na Disney+: Nový seriál ze světa Star Wars už zítra (dnes)

AKTUALIZOVÁNO: Hlavní roli v původním hraném seriálu společnosti Lucasfilm obstarala Rosario Dawson, která se objevila například ve snímcích Muži v černém 2 nebo Sin City – město hříchu. Společnost Disney+ na můj dotaz pak opět potvrdila, že čas premiéry „nemá“. Foto: Disney+

AKTUALIZOVÁNO, 23.8.2023, 9:30 hod.: úvodní dva díly seriálu jsou už na Disney+ k dispozici.

 

Seriál odehrávající se po pádu galaktického Impéria, tedy za Nové republiky, sleduje příběh rytíře Jedi, Ahsoky Tano (původně byla padawanem Anakina Skywalkera), která je na stopě nebezpečí ohrožující galaxii, která je nyní zranitelnější více než jindy. Scénář zajistil Dave Filoni (stojí např. za skvělým Mandalorianem), který je také výkonným producentem společně s Jonem Favreau, Kathleen Kennedy, Colinem Wilsonem a Carrie Beck.

ČTĚTE TAKÉ:

V seriálu uvidíte Natashu Liu Bordizz, jako Sabine Wren, Mary Elizabeth Winstead, jako Syndullu a například i Larse Mikkelsena, jako velkoadmirála Thrawna. Eman Esfandi se pak objeví jako Ezra Bridger.

Poznámka autora: je hodně smutné, že Disney+ není ochotna – stejně jako prakticky všechny ostatní streamovací platformy – jasně oznámit čas nasazení premiéry. Zbytečně si tím naštvává nejen řadu uživatelů své platformy VoD, ale zejména skalní fanoušky.

P. S.: seriál podle všeho začíná dnes ve 14:00 hod. našeho času, ale u nás půjde na Disney+ až...

 

Číst 447 krát Naposledy změněno středa, 23 srpen 2023 09:34

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.