sobota 4 květen 2024
Text Size

Vaření i pro ne-kuchaře? Skandinávská značka Asko představila Celsius Cooking

Indukční varné desky komunikují s hrncem a pánví a skrývají v sobě výsuvný odsavač (celek obdržel cenu iF Design Award). Vše prý můžete řídit na místě nebo prostřednictvím aplikace. Foto: Asko

Nové indukční varné desky jsou mimo jiné vybaveny programy pro rychlý ohřev, smažení, rychlý var, vaření ve vodě a dokonce i pro pomalé vaření metodou Sous-vide. Tzv. menu Plus má nabídnout poloautomatické programy určené pro originální příslušenství a vedle tzv. přesného smažení, udržování tepla a ohřívání si můžete užít grilování na rozšířené varné ploše (originální grilovací deska) nebo přímo na luxusní teppanyaki. Každá varná zóna má dvanáct úrovní výkonu, odpočítávání času i minutku. Příslušenství, včetně originální sondy, se napojuje přes Bluetooth a dovoluje, cituji „…naprosto precizní vaření podle přesně řízené teploty, intenzity i doby varu.“ Součástí konceptu jsou recepty s průvodcem.

K TÉMATU:

Varná indukční deska Asko Celsius Cooking s integrovaným odsavačem par Asko Elevate (74.990 Kč) má šířku 83 cm, odsavač má fungovat na principu, cituji, „…sestupných vzdušných proudů a unikátní věže….“

Deska je provedena buď v lesklém černém skle nebo v matném, břidlicově černém skle a můžete ji doplnit o pečicí pánev Celsius Cooking o průměru 28 cm (5.990 Kč), hrnec Celsius Cooking o průměru 28 cm s poklicí (8.990 Kč) a teplotní sondu Celsius Cooking (3.490 Kč).

 

Číst 520 krát Naposledy změněno čtvrtek, 07 prosinec 2023 09:57

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.