neděle 28 duben 2024
Text Size

Belkin BoostCharge Power Bank 10K: 15 W, dobíjení až tří zařízení najednou

Energetická banka s kapacitou 10.000 mAh má výdrž akumulátoru mobilu prodloužit o zhruba 40 hodin což, podle výrobce, znamená, že například iPhone 12 plně dobije dvakrát. Foto: Belkin

Zabudována jsou dvě běžná rozhraní USB (tedy „A“) a jedno typu USB-C, což je dnes obvyklé osazení, využít můžete všechna najednou, přičemž celkový výkon je, jak vidíte v úvodu, 15 wattů. Dobíjení „power banky“  je zajištěno přes USB-C, o stavu akumulátoru informují LED.

ČTĚTE TAKÉ:

BoostCharge Power Bank 10K s rozměry 68 x 16 x 132 mm (švh, 220 g) je ke koupi za 690 Kč ve třech barevných provedeních (černá, modrá, růžová), včetně adaptérového kabelu z USB na USB-C. Produkt využívá, podle výrobce, minimálně 72 % recyklovaných materiálů a je zcela bez plastových obalů.

Číst 488 krát Naposledy změněno čtvrtek, 17 srpen 2023 10:33

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.