neděle 28 duben 2024
Text Size

Netgear Meural Opus: je tu další displej pro obrazy a originální digitální umění

Pro zobrazení digitálního umění je určena nová řada LCD displejů společnosti Netgear pracující s patentovanou technologií. Foto: Business Wire

Ta se jmenuje TrueArt a díky ní mají fotografie, obrazy a digitální umělecká díla vypadat stejně působivě, jako třeba na tradičním plátně. A nejen to…

ČTĚTE TAKÉ:

Platforma Meural Opus umožňuje připojení k peněženkám s kryptoměnami a v případě digitálních uměleckých děl ověření jejich pravosti přes tzv. nezaměnitelný token (NFT). První uvedený displej společnosti Netgear přijde na 800 USD, má úhlopříčku 27", tedy 69 cm, a přehrává i audio ze zdroje napojeného přes Bluetooth.

Uvedení platformy Meural Opus je nejnovějším počinem Netgearu po partnerství se společností Async Art a integraci s kryptopeněženkami Coinbase a MetaMask.

 

Číst 421 krát Naposledy změněno neděle, 12 listopad 2023 11:58

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.