sobota 27 duben 2024
Text Size

Směrovač Acer Connect X6E 5G CPE: mobilní širokopásmové připojení do domácností a malých firem

Za 299 € si můžete zakoupit nový tzv. duální směrovač, router, pracující nejen s mobilní datovou sítí typu 5G, ale také s klasikou přes Ethernet (LAN). Foto: Acer

Acer 5G CPE (zkráceně) je postaven na platformě Qualcomm Snapdragon X62 a standardu Wi-Fi 6e (co je to). Duální připojení má, podle výrobce, „…vyrovnávat zátěž v celé síti a chránit připojení před výpadky sítě“.

K TÉMATU:

Router má jít podle výrobce rychle a snadno nainstalovat a měl by tak jít používat i jako flexibilní záložní řešení internetového připojení. Díky zabudovaným technologiím mohou jeho uživatelé využívat QoS (Quality of service) k vyvážení a nastavení preferencí přenosu dat z různých zařízeních. Směrovač jich dovoluje, současně, připojit až 128.

Číst 268 krát Naposledy změněno úterý, 13 únor 2024 08:31

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.