sobota 27 duben 2024
Text Size

Přizpůsobí se vám: odolné tablety Panasonic Toughbook G2 a 33

Vylepšené verze nabídnou model G2mk2 s úhlopříčkou 10,1" (25,7 cm) a 33mk3 s 12" (30,5 cm), odolnost například proti pádu má být podle standardu MIL-STD 810H. Zaměřeny jsou na mobilní pracovníky všech druhů. Foto: Panasonic

G2 označuje výrobce jako „…nejpřizpůsobitelnější odolný tablet, u kterého společnost Panasonic posunula modulární konstrukci na novou úroveň…“. Zadní rozšiřující část lze nyní vybavit čtečkou otisků prstů, horní rozšiřující prostor můžete přizpůsobit pěti druhům periferií, včetně mechaniky pro paměťové karty MicroSD. G2mk2 je rovněž připraven na připojení 5G.

ČTĚTE TAKÉ:

Oba modely pracují pod Windows, mají krytí vůči vodě a prachu IP65 (co to je), jsou vybaveny rozhraními Thunderbolt a Wi-Fi 6e a využívají procesory Intel Corei5 12. generace, případně Intel Core i7, a firemní grafiku Intel Iris Xe. Kapacita akumulátoru a výdrž nebyly udány.

 

Číst 250 krát Naposledy změněno středa, 06 březen 2024 08:43

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.