sobota 27 duben 2024
Text Size

Energy Sistem Eco Audio z recyklovaných materiálů

Španělský výrobce představil řadu sluchátek a reproduktorů, k jejíž výrobě využívá recyklované plasty a další tzv. udržitelné materiály. Foto: Energy Sistem

Řada momentálně zahrnuje čtveřici bezdrátových sluchátek do uší, několik barevně výrazných sluchátek přes uši a jeden Bluetooth reproduktor. Všechny se vyznačují nepřehlédnutelným designem.

K TÉMATU:

Co tu tedy máme?

Klasická sluchátka Energy Sistem Radio Color (990 Kč, foto v úvodu) s polstrovaným a nastavitelným hlavovým mostem. Vyrobena ze sta procent z recyklovaného plastu s certifikací GRS. Hudbu lze poslouchat i z vložené paměťové karty MicroSD, k dispozici je i rozhlasový přijímač VKV/FM, samozřejmostí je hands-free. Přehrávání na akumulátor až 16 hodin, možnost propojení s telefonem i přes kabel.

 

Energy Sistem Eco True Wireless Beech Wood (1.799 Kč). K výrobě krom recyklovaných plastů využito i bukové dřevo. Power banka v doku, který lze dobíjet buď bezdrátově nebo přes USB-C.

 

Skutečně bezdrátová sluchátka (TWS), pecky do uší, Energy Sistem Senshi Eco (1.299 Kč): výdrž 5 hodin plus dalších 20 hodin v doku. Ovládání základních funkcí, včetně přijetí hovoru, na sluchátkách. Komunikaci zajišťuje Bluetooth 5.3, k výrobě využit certifikovaný recyklovaný plast GRS.

 

Malý bezdrátový reproduktor Energy Sistem Yume Eco (1.490 Kč, foto výše) je opět kompletně vyroben z GRS. Jeho výkon je 15 W, nabídne až 12 hodin muziky a připojuje se přes Bluetooth 5.3. Přehrávat jde ale i z paměťové karty MicroSD nebo rozhraní USB. Krytí IPx6 (co to je).

 

Číst 245 krát Naposledy změněno úterý, 12 březen 2024 08:05

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.