sobota 27 duben 2024
Text Size

Televizní web: „Warner TV bude v SD rozlišení HD kvalitu nabídne v kabelu a IPTV“

Nový filmový a seriálový kanál Warner TV, který na českém trhu odstartuje příští úterý 2. dubna, bude v terestrickém vysílání dostupný ve standardním rozlišení obrazu. Vyšší kvalitu nabídne v placených televizních službách.

Warner TV nabídne klasické filmové trháky a seriály z knihovny amerického studia Warner Bros. a má působit jako taková ochutnávka obsahu placených kanálů skupiny Warner Bros. Discovery a streamovací služby MAX, která 21. května nahradí nynější platformu HBO Max. Na úterní tiskové konferenci v Praze to řekl Václav Paleček, ředitel distribuce Warner Bros. Discovery pro Česko a Slovensko. „Warner TV doplní našich 18 televizních stanic, které se rozprostírají od zpravodajství přes dětské kanály pro sport. Není překvapením, že jsme si vybrali pro tento kanál Českou republiku, protože tu vidíme velký potenciál v domácnostech, které zatím ještě neoslovujeme,“ uvedl Paleček.

Úvodní informace jsou celé z Televizního webu, podrobněji na odkazu.

Číst 201 krát Naposledy změněno středa, 27 březen 2024 12:02

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.