Vytisknout tuto stránku

Gogen MaxPad7: tablet pro předškoláky s českým obsahem Doporučený

MaxPad7 představuje první výrobek z řady dětské elektroniky značky Gogen. Uvozen je Ájou a Maxipsem Fíkem a určen pro mrňata od tří let.  

Foto: Gogen

 

Za doporučených 2.699 Kč dostanete tablet se sedmi palcovým displejem (17,8 cm) a rozlišením 800 x 480 bodů, 1 GB paměti RAM, 8 GB úložného prostoru, který můžete rozšířit o kartu microSD, a operační systém Android 4.1 podpořený jednojádrovým procesorem s frekvencí 1 GHz, který bohatě dostačuje nejen pro dětské aplikace. 

Díky rozměrům 217 x 129 x 10 mm (švh) a hmotnosti 310 gramů padne i do dětské ručky, která si také hravě poradí s rozcestníky, které vidíte na obrazovce. Přes ně se dostáváte do nejrůznějších aplikací a základem jsou tři ryze české: 

  • Dopravní výchova pro děti – plná verze obsahuje přes hodinu a půl originálních animací a zhruba 20 naučných her; namluveno sourozenci Gondíkovými.
  • Animovaná první pomoc (viz foto níže) pracuje s postupy vycházejícími z praxe; namluveno Vladimírem Čechem. 
  • Malý záchranář – opět profesionálně zpracovaný balíček (33 jednotlivých her), které vaše děti naučí, jak se chovat v různých situacích; namluveno Martinem Dejdarem. 

Tablet pracuje ve dvou režimech: rodičovském a dětském a v druhém případě je povoleno pouze to, co je povoleno. Záleží zkrátka na rodičích, kteří mají svůj režim chráněný heslem.

Více se dozvíte z mé recenze Gogen Maxpad7 (PDF, str. 26-27, externí odkaz se otevírá do nového okna), kde je také Samsung Galaxy Tab3 Kids.

 

 

 

Číst 12986 krát Naposledy změněno pátek, 09 leden 2015 03:53