Vytisknout tuto stránku

Novinky a zdravotní upozornění z chystaného veletrhu CES 2022

Pořadatel známého lednového veletrhu spotřební elektroniky v Las Vegas oznámil počty vystavujících a v souvislosti s uvolněním opatření americké vlády od 8. 11. 2021 také zdravotní podmínky účasti. Výstava bude letos opět „na živo“. Foto: CTA

Registrováni už jsou zájemci ze 134 zemí a celkový počet vystavovatelů dosáhl 1.300 a prý nadále roste. Návštěvníci tak uvidí velké značky jako Amazon, Google či P&G a také začínající firmy o kterých se aktuálně hovoří, jako Cosmos Robotics, Laava Tech či RainStick Shower.

ČTĚTE TAKÉ: Připomeňte si loňský veletrh CES 2021…

Také se prý potvrzuje, že kategorie jako chytrá domácnost či technologie vozidel rostou a rostou a zároveň se objevují nové, jako jsou vesmírné a potravinářské technologie. Mezi zajímavosti veletrhu má patřit i první vietnamská automobilka VinFast a také značka Evocargo, která díky kombinovaným elektrickým a vodíkovým automobilům vnáší inovace do nákladní dopravy.

A protože americká vláda zemi otevřela zahraničním cestovatelům musí mít, od 8. listopadu, doklad o úplném očkování proti Covid-19, přičemž uznány budou vakcíny schválené FDA i WHO.

Veletržní správa také vydala tzv. CES Health Protocols a připomíná, aby všichni, kteří plánují na veletrh přijet, byli očkování. Upozorňuje také, že pokračuje… „ve vyhodnocování a rozšiřování zdravotních a bezpečnostních protokolů podle toho, jak se budou vyvíjet doporučení lékařů“.

 

Číst 1713 krát Naposledy změněno úterý, 21 prosinec 2021 12:36