pátek 19 duben 2024
Text Size

Novinky a zdravotní upozornění z chystaného veletrhu CES 2022

Pořadatel známého lednového veletrhu spotřební elektroniky v Las Vegas oznámil počty vystavujících a v souvislosti s uvolněním opatření americké vlády od 8. 11. 2021 také zdravotní podmínky účasti. Výstava bude letos opět „na živo“. Foto: CTA

Registrováni už jsou zájemci ze 134 zemí a celkový počet vystavovatelů dosáhl 1.300 a prý nadále roste. Návštěvníci tak uvidí velké značky jako Amazon, Google či P&G a také začínající firmy o kterých se aktuálně hovoří, jako Cosmos Robotics, Laava Tech či RainStick Shower.

ČTĚTE TAKÉ: Připomeňte si loňský veletrh CES 2021…

Také se prý potvrzuje, že kategorie jako chytrá domácnost či technologie vozidel rostou a rostou a zároveň se objevují nové, jako jsou vesmírné a potravinářské technologie. Mezi zajímavosti veletrhu má patřit i první vietnamská automobilka VinFast a také značka Evocargo, která díky kombinovaným elektrickým a vodíkovým automobilům vnáší inovace do nákladní dopravy.

A protože americká vláda zemi otevřela zahraničním cestovatelům musí mít, od 8. listopadu, doklad o úplném očkování proti Covid-19, přičemž uznány budou vakcíny schválené FDA i WHO.

Veletržní správa také vydala tzv. CES Health Protocols a připomíná, aby všichni, kteří plánují na veletrh přijet, byli očkování. Upozorňuje také, že pokračuje… „ve vyhodnocování a rozšiřování zdravotních a bezpečnostních protokolů podle toho, jak se budou vyvíjet doporučení lékařů“.

 

Číst 1700 krát Naposledy změněno úterý, 21 prosinec 2021 12:36

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.