Vytisknout tuto stránku

Notebooky Toshiba Dynabook Satellite Pro C40J a C50J mají kombinovat výkon a moderní design za dostupnou cenu

AKTUALIZOVÁNO: Novinky, které pracují s procesory Intel Core a Intel Celeron 11. generace budou během listopadu ke koupi ve světle zlaté a tmavě modré barvě v celé řadě konfigurací. Ceny ovšem oznámeny nebyly. Foto: Dynabook

AKTUALIZOVÁNO, 12:00 hod: přidány další fotografie (na konec článku). Notebooky mají být na konec uvedeny v prosinci, možná ale až na přelomu roku, resp. v lednu 2022.

 

Míří jak do podnikové, tak do domácí sféry a také na studenty s omezeným rozpočtem, kteří budou pracovat jak v kanceláři, tak na cestách. Povrchy byly ošetřeny antibakteriální vrstvou zamezující množení škodlivých bakterií s udávanou účinností až 99,9 %. Zabudovány jsou antireflexní displeje (Full HD nebo HD Ready), až 32 GB RAM, možnost osazení diskem SSD (PCIe) o velikosti až 512 GB a u C50-J najdete také klávesnici v plné velikosti se samostatným numerickým blokem.

ČTĚTE TAKÉ: Notebook Toshiba Dynabook Portege A30 (test) není pro každého, ale na nic si nehraje

Notebooky jsou snadno přenosné, C40-J (foto v úvodu) se 14" (36 cm) je vysoký 19 mm, váží 1,6 kg a na akumulátor má vydržet pracovat okolo 9,5 hodiny. Dynabook C50-J (foto níže) je větší, jeho displej má úhlopříčku 15" (38 cm), šasi vysoké 20 mm a váží okolo 1,9 kg. Udávaná doba provozu je kolem 8 hodin.

Zabudováno je dále Wi-Fi 5, Bluetooth, HDMI, 2x USB 3.1 (A), RJ-45 (Gigabit-LAN), mikrofon/sluchátka a mechanika paměťové karty MicroSD. Multifunkční USB-C dovoluje jak nabíjení, tak přenos obrazu a propojení s dalšími zařízeními, resp. i přenos dat. Obě řady mají také mít modul TPM 2.0 (Trusted Platform Module).

 Dynabook Satellite Pro C50J.

 

Dynabook Satellite Pro C50J s numerickou klávesnicí, rozhraní na bocích.

 

Dynabook Satellite Pro C40J - klávesnice a uchycení LCD.

 

 

 

 

 

Číst 1036 krát Naposledy změněno středa, 17 listopad 2021 12:02