Vytisknout tuto stránku

Příruční svítilna Varta Nightcutter F40 s ikonou jménem Cree LED

„Měkčí“ forma klasické baterky Varta Indestructible F30 Pro (odkaz na test níže) nabídne světelný tok tisíc lumenů, regulaci kužele a ikonickou značku LED diod. Foto: Varta

Osazena je zmiňovanou a hodně výkonnou LED s udávaným dosvitem až 240 m a čtyřmi stupni regulace výkonu. Napájí ji opět, stejně jako u F30 Pro, klasické tužkové baterie (6x AA), doba provozu má být až 65 hodin.

ČTĚTE TAKÉ: Ruční svítilna Varta Indestructible F30 Pro (test, Produkt roku 2021) je výkonná a nejspíše i nerozbitná (možná buchar…)

Odlišuje ji ale také optika pře kterou můžete nastavit kužel světla, a to buď do dálky nebo na pokrytí prostoru (tzv. režim flood). Zmiňovanou regulaci světelného toku pak představují tři stupně intenzity plus blikání.

Tělo baterky je vyrobeno z anodizovaného hliníku s odolností vůči pádu z výšky dva metry, standard krytí (co to je) je IPX4 a k dispozici je rovněž indikátor stavu baterie (LED) a obvyklá vysoká záruka, v tomto případě 3 roky. Svítilna je už ke koupi za 1.199 Kč například na www.remivar.cz (externí odkaz, nové okno).

Číst 1341 krát Naposledy změněno čtvrtek, 01 prosinec 2022 02:06