Vytisknout tuto stránku

Hisense začíná tlačit „malou bílou“ i u nás. Uvedl tyčový vysavač Hisense Hi-Move IV ve střední cenové relaci

Prodej malých domácích spotřebičů značky byl právě zahájen. Do prodeje přichází zcela nová řada akumulátorových tyčových vysavačů pro suché i mokré vysávání ze které uděláte i vysavač příruční třeba na sedačky v autě. Foto: Hisense

Zaslaná tisková zpráva uvádí, že jde o bezkabelové vysavače typu 3v1 s motorem v horní části a s technologií tzv. cyklónového sání. Dodávají se s flexibilní trubicí, sací hadicí a bohatým příslušenstvím. Ohlašovaná maximální výdrž (akumulátor Li-Ion, kapacita neudána) je až hodinu.

ČTĚTE TAKÉ: Tyčový vysavač Samsung Jet 70 Easy VS15T7033R4 (test) klidně nahradí ten klasický

Hisense Hi-Move IV nebo také Hisense HVC6464A (7.499 Kč) je vysavač bez sáčku (nádobu vyprázdníte a můžete jí i vypláchnout) s bezkartáčovým motorem a zmiňovaným cyklónovým sáním. Díky dodávanému příslušenství je určen pro vysávání tvrdých podlah a koberců, mokré vysávání à la mop a uplatnit se má i pro vysávání špatně přístupných míst, tj. pod nábytkem nebo ve výškách. Po vyjmutí hlavní jednotky pak poslouží i jako malý ruční vysavač.

 

Pro tvrdé podlahy je určena hubice s vlastním motorem, osvětlením LED a s měkkými štětinami. Na koberce dostanete otočný kartáč, který se vloží do stejné hubice a díky skládací trubici a flexibilní hadici se snadněji dostanete pod pohovku nebo naopak do výšky. V balení najdete i speciální nástavce: štěrbinový, dále měkký kartáč na nábytek a kartáč na čalounění s vlastním motorem. Příslušenství jde použít i po zkrácení pro ruční vysavač.

 

Výrobce udává, že, cituji, „…při poloviční kapacitě baterie bude vysavač poskytovat stále stejný výkon. O nastavení, stavu baterie, ale také ucpané hadici nebo plné nádobě na nečistoty vás informuje přehledný LED displej.“

Bližší technické podrobnosti udány nebyly, produkt zatím není na domácích webových stránkách společnosti.

Tohle u tyčových vysavačů tak často neuvidíte!

 

 

 

Číst 1574 krát Naposledy změněno čtvrtek, 07 duben 2022 12:24