čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Hisense začíná tlačit „malou bílou“ i u nás. Uvedl tyčový vysavač Hisense Hi-Move IV ve střední cenové relaci

Prodej malých domácích spotřebičů značky byl právě zahájen. Do prodeje přichází zcela nová řada akumulátorových tyčových vysavačů pro suché i mokré vysávání ze které uděláte i vysavač příruční třeba na sedačky v autě. Foto: Hisense

Zaslaná tisková zpráva uvádí, že jde o bezkabelové vysavače typu 3v1 s motorem v horní části a s technologií tzv. cyklónového sání. Dodávají se s flexibilní trubicí, sací hadicí a bohatým příslušenstvím. Ohlašovaná maximální výdrž (akumulátor Li-Ion, kapacita neudána) je až hodinu.

ČTĚTE TAKÉ: Tyčový vysavač Samsung Jet 70 Easy VS15T7033R4 (test) klidně nahradí ten klasický

Hisense Hi-Move IV nebo také Hisense HVC6464A (7.499 Kč) je vysavač bez sáčku (nádobu vyprázdníte a můžete jí i vypláchnout) s bezkartáčovým motorem a zmiňovaným cyklónovým sáním. Díky dodávanému příslušenství je určen pro vysávání tvrdých podlah a koberců, mokré vysávání à la mop a uplatnit se má i pro vysávání špatně přístupných míst, tj. pod nábytkem nebo ve výškách. Po vyjmutí hlavní jednotky pak poslouží i jako malý ruční vysavač.

 

Pro tvrdé podlahy je určena hubice s vlastním motorem, osvětlením LED a s měkkými štětinami. Na koberce dostanete otočný kartáč, který se vloží do stejné hubice a díky skládací trubici a flexibilní hadici se snadněji dostanete pod pohovku nebo naopak do výšky. V balení najdete i speciální nástavce: štěrbinový, dále měkký kartáč na nábytek a kartáč na čalounění s vlastním motorem. Příslušenství jde použít i po zkrácení pro ruční vysavač.

 

Výrobce udává, že, cituji, „…při poloviční kapacitě baterie bude vysavač poskytovat stále stejný výkon. O nastavení, stavu baterie, ale také ucpané hadici nebo plné nádobě na nečistoty vás informuje přehledný LED displej.“

Bližší technické podrobnosti udány nebyly, produkt zatím není na domácích webových stránkách společnosti.

Tohle u tyčových vysavačů tak často neuvidíte!

 

 

 

Číst 1539 krát Naposledy změněno čtvrtek, 07 duben 2022 12:24

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.