Vytisknout tuto stránku

Bezdrátový zvonek Evolveo Ringo DB2 s detekcí osob i ovládáním přes mobil

Po  vzájemném propojení videotelefon umožňuje, prostřednictvím mobilního telefonu, monitorování prostoru, a to i v noci díky infračervenému přísvitu. Na dálku lze pak zapnout poplašnou sirénu nebo zahájit rozhovor. Foto: Evolveo

Video zvonek Evolveo Ringo DB2 (2.090 Kč) dovoluje, díky vzdálenému přístupu, odposlech i obousměrnou komunikaci odkudkoli. Instalace má být snadná a venkovní kamerová jednotka komunikuje s vnitřním zvonkem bezdrátově. „Chytrý zvonek“ se připojí do domácí sítě přes Wi-Fi (verze neoznámena, 2,4 GHz) a spáruje se s telefonem za pomoci mobilní aplikace Smart Life (Tuya) pro Android a iOS pracující v češtině i slovenštině.

K TÉMATU: Venkovní kamera TP-Link Tapo C320WS s nočním viděním a ještě k tomu v barvě

Záznam lze průběžně ukládat na dokoupitelnou kartu MicroSD (max. 128 GB) nebo do vzdáleného cloudového úložiště. Předností je zorný úhel kamery 130° a detekce pohybu. Venkovní kamerová jednotka splňuje krytí podle IP65 (co to je).

Napájena je dvěma integrovanými alkalickými bateriemi (vydrž má být až půl roku), jejichž stav lze zkontrolovat v aplikaci. Mělo by také být možné, nastavit si upozornění při poklesu kapacity.

 

Číst 874 krát Naposledy změněno pondělí, 08 srpen 2022 19:43