čtvrtek 16 květen 2024
Text Size

LED na myši? Je tu Evolveo TwinVerti

Vertikální ergonomická počítačová myš za 899 Kč dovoluje práci až na třech připojených zařízeních, zaměřena je na odbourání bolesti zápěstí. Foto: Evolveo

Díky návrhu na výšku provedenému například à la na digirevue testovaná myš Logitech Lift) se má eliminovat syndrom karpálního tunelu, použití by mělo být možné i bez podložky. Zabudován je optický snímač, vybrat si můžete ze třech rozlišení (800, 1.200 a 1.600 DPI a barevné LED na myši lze prý individuálně nastavit.

K TÉMATU:

K dispozici jsou dvě navigační tlačítka pro pohyb vpřed a vzad, posuvné kolečko pro vertikální posun, rolovací kolečko pro horizontální posun a sedm dalších tlačítek. Použité mechanické spínače mají udávanou životnost tři miliony zmáčknutí.

Bezdrátové propojení s dodávaným USB členem pracuje na frekvenci 2,4 GHz, k dispozici je rovněž Bluetooth.

Číst 129 krát Naposledy změněno pondělí, 29 duben 2024 22:57

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.