sobota 27 červenec 2024
Text Size

Autokamera Mio MiVue 935W jede ve 4K, vidí v noci a má HDR

Vše doplňuje pokročilý parkovací režim, zdokonalené upozorňování na radary a měřené úseky a HDR zkvalitňující noční natáčení. Foto: Mio

Autokamera opět pracuje se snímačem Sony Starvis (F1,8), rozlišení souvisí s počtem snímků za sekundu a v případě nejvyššího, tedy Ultra HD (4K), jde o 30 sn./s. Jestliže chcete natáčet se 60sn./s je třeba přepnout do rozlišení 2.560 x 1.440 bodů a k dispozici je také režim „Auto HDR“ (2.560 x 1.440 bodů) v němž se automaticky přepíná mezi denním a nočním snímáním.

ČTĚTE TAKÉ:

Nová MiVue 935W má českou a slovenskou lokalizaci a v ceně (3.090 Kč, Slovensko 124 €) dostanete tříletou záruku, nabíječku do auta, držák (lepící) a statickou nálepku na sklo. Data se ukládají na paměťovou kartu MicroSD, která může mít kapacitu až 256 GB.

Displej typu LCD (IPS) má úhlopříčku 6,9 cm (2,7"), rozlišení udáno nebylo. Vedle obvyklých věcí a vlastností tu najdete Wi-Fi 5 (co to je), párovaní s mobilní aplikací přes kód QR a také tzv. „inteligentní parkovací režim s detekcí pohybu“, což vyžaduje trvalé napájení například prostřednictvím SmartBoxu III, který je nutno dokoupit.

Tzv. superkapacitor nahrazující klasický akumulátor má mít „extrémní odolnost“ (poznámka autora: nezapomeňme na vysoké teploty ve voze), připojit můžete dokoupitelnou zadní kameru Mio MiVue E60.

 

Číst 469 krát Naposledy změněno středa, 15 květen 2024 16:41

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.