Vytisknout tuto stránku

Bezdrátová dobíječka Varta Wireless Charger Pro pro nová i starší zařízení

Novinka přináší bezdrátové nabíjení nejobvyklejšího standardu Qi s maximálním výkonem 15 W. Přepnout ale můžete i na nižší. Foto: Varta

O podobné novince jsem psal už lednu (Varta Ultra Fast Wireless Charger), Varta se nakonec rozhodla uvést ještě i trochu jiný model, který vidíte na snímku a který by měl dorazit na vyzkoušení. Ten pro starší zařízení nabídne i méně výkonné režimy jako například 5 a 7,5 wattu.

ČTĚTE TAKÉ:

Napájecí zdroj bezdrátové dobíječky pracuje s USB-C a standardem USB Power Delivery (výše) a nabíjené zařízení na něj stačí jednoduše položit. O stavu akumulátoru má informovat vícebarevná dioda, stabilitě dobíječky pomáhají silikonové nožky a na povrchu pak protiskluzový materiál, který má na místě udržet i mobily typicky se „skleněným“ tělem. Základna je z hliníku.

Varta Wireless Charger Pro (699 Kč) má bezdrátově dobít všechna kompatibilní zařízení, jako jsou například telefony, hodinky a sluchátka, poskytována je tříletá záruka a v balení najdete metrový kabel typu USB-C/USB-C (poznámka autora: pozor na případnou náhradu, tyto kabely nejsou všechny stejné!).

Parametry: vstup – 5 V/2 A, 9 V/2 A, 12 V/1,5 A; výstup – 5 W, 7,5 W, 10 W a 15 W. Rozměry 100 x 7 x 100 mm (švh), hmotnost 90 g.

 

Číst 659 krát Naposledy změněno čtvrtek, 08 prosinec 2022 18:34