Vytisknout tuto stránku

Novinky v řadě Logitech MX: Anywhere 3S (myš), Keys S (klávesnice) a Keys S Combo (sada)

Nejnovější přírůstky do vrcholové řady Master pod společných jménem MX  jsou stále navrhovány pro náročné uživatele trávící u počítače spoustu hodin. Opět je doprovází vylepšený software Logi Options+. Foto: Logitech

Ten má nově přidanou funkci zvanou Smart Actions dovolující automatizovat opakující se činnosti, složené z posloupnosti několika úkonů, jediným stisknutím tlačítka. Tato makra jsou jednak už předdefinována a jednak si je můžete sami upravit. K výrobě je využit recyklát tvořící u všech výrobků tzv. certifikovaný recyklovaný plast s minimálním podílem 11 % u MX Keys S, 22 % u MX Master 3S (je součást MX Keys S Combo) a dokonce 61 % u MX Anywhere 3S. Základová hliníková deska uvnitř klávesnice je vyrobena s použitím obnovitelných zdrojů, papírové obaly pocházejí z lesů s certifikací FSC a dalších kontrolovaných zdrojů.

K TÉMATU:

  • Myš MX Anywhere 3S (399 Kč, foto i v úvodu): bezdrátová kompaktní myš s elektromagnetickým rolováním. Práce na, cituji, „prakticky na libovolném povrchu, včetně skla“, optický snímač s rozlišením 8K.
  • Klávesnice MX Keys S (2.999 Kč, verze Plus 3.199 Kč; opěrka v ceně): bezdrátová podsvícená klávesnice v nízkoprofilovém provedení. Speciálně tvarovaná tlačítka, osvětlení má poznat, že se ke klávesnici přibližují ruce, a má také automaticky přizpůsobit jas světelným podmínkám v místnosti (lze nastavit). Dvě barvy a tři nová tlačítka: převod řeči na text, vypnutí/zapnutí mikrofonu a psaní tzv. emoji.
  • Sada MX Keys S Combo (5.199 Kč): klávesnice MX Keys S Plus (s opěrkou dlaně) a myš MX Master 3S.

 

MX Anywhere 3S.

 

Číst 916 krát Naposledy změněno pátek, 02 červen 2023 10:10