čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Novinky v řadě Logitech MX: Anywhere 3S (myš), Keys S (klávesnice) a Keys S Combo (sada)

Nejnovější přírůstky do vrcholové řady Master pod společných jménem MX  jsou stále navrhovány pro náročné uživatele trávící u počítače spoustu hodin. Opět je doprovází vylepšený software Logi Options+. Foto: Logitech

Ten má nově přidanou funkci zvanou Smart Actions dovolující automatizovat opakující se činnosti, složené z posloupnosti několika úkonů, jediným stisknutím tlačítka. Tato makra jsou jednak už předdefinována a jednak si je můžete sami upravit. K výrobě je využit recyklát tvořící u všech výrobků tzv. certifikovaný recyklovaný plast s minimálním podílem 11 % u MX Keys S, 22 % u MX Master 3S (je součást MX Keys S Combo) a dokonce 61 % u MX Anywhere 3S. Základová hliníková deska uvnitř klávesnice je vyrobena s použitím obnovitelných zdrojů, papírové obaly pocházejí z lesů s certifikací FSC a dalších kontrolovaných zdrojů.

K TÉMATU:

  • Myš MX Anywhere 3S (399 Kč, foto i v úvodu): bezdrátová kompaktní myš s elektromagnetickým rolováním. Práce na, cituji, „prakticky na libovolném povrchu, včetně skla“, optický snímač s rozlišením 8K.
  • Klávesnice MX Keys S (2.999 Kč, verze Plus 3.199 Kč; opěrka v ceně): bezdrátová podsvícená klávesnice v nízkoprofilovém provedení. Speciálně tvarovaná tlačítka, osvětlení má poznat, že se ke klávesnici přibližují ruce, a má také automaticky přizpůsobit jas světelným podmínkám v místnosti (lze nastavit). Dvě barvy a tři nová tlačítka: převod řeči na text, vypnutí/zapnutí mikrofonu a psaní tzv. emoji.
  • Sada MX Keys S Combo (5.199 Kč): klávesnice MX Keys S Plus (s opěrkou dlaně) a myš MX Master 3S.

 

MX Anywhere 3S.

 

Číst 805 krát Naposledy změněno pátek, 02 červen 2023 10:10

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.