čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Acer Connect Vero W6: nenápadný vyspělý Wi-Fi mesh z recyklovaných materiálů

První meshový směrovač, router, značky ve standardu Wi-Fi 6E z 30 % využívá recyklovaného plastu (PCR) a je zabarven do šeda tak, aby mohl, podle výrobce, splynout s kancelářskou nebo domácí sestavou. Foto: Acer

Acer Connect Vero W6m má zvládnout, v případě použití jedné jednotky, pokrytí až 280 m2, dvou 465 m2, tří 600 m2 a v případě maxima, tedy čtyř jednotek, je udáváno dokonce až 930 m2. Výrobce také zdůrazňuje úsporný režim optimalizující spotřebu energie routeru spolu s dalšími připojenými zařízeními tím, že hlídá nečinnost a řídí dobu jeho spánku. A také má regulovat data co do přenosové frekvence.

K TÉMATU:

Novinka v eko řadě Vero má splňovat bezpečnostní normy stanovené směrnicí Evropské komise o rádiových zařízeních a pracuje ve třech pásmech: 2,4, 5 a 6 GHz. Celková rychlost může dosáhnout až 7,8 Gb/s.

 

Číst 558 krát Naposledy změněno pátek, 02 červen 2023 07:24

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.