Vytisknout tuto stránku

Klávesnice Logitech Wave Keys: na ergonomii trochu jinak

Ode dneška je v grafitové a krémové barvě u vybraných prodejců za 1.799 Kč ke koupi bezdrátová ergonomická klávesnice Wave Keys. Varianta Wave Keys for Business má přijít v listopadu a příští rok na jaře pak ještě přibude růžová verze. Foto: Logitech

Klávesnice mají charakteristický vlnovitý design, který můžete vidět na snímcích, uspořádání kláves bylo označena za „kompaktní“, mnohé potěší integrovaná polstrovaná opěrka dlaní, resp. zápěstí, a i proto si obě klávesnice dělají ambice na celodenní používání. Unikátní tvar pak má podporovat přirozenou polohu rukou, zápěstí a předloktí.

K TÉMATU:

Wave Keys společně s vertikální ergonomickou myší Lift (viz test digirevue), což je doporučené příslušenství, patří do řady Logitech Ergo. Při návrhu bylo využito dílů z certifikovaných recyklovaných plastů a podíl činí 61 % u grafitové a 46 % u krémové verze. Samozřejmostí je kompatibilita s řadou operačních systémů, připojení obstará buď Bluetooth nebo přiložený bezdrátový adaptér firemního systému Logi Bolt nyní s prý vyšším stupněm zabezpečení, který lze připojit k až třem různým zařízením současně.

Klávesnice Wave Keys for Business určená pro profesionální práci dovoluje její využití v nejrůznějších provozech, včetně těch, které používají, vedle macOS a Windows, méně obvyklé operační systémy, jako třeba Chrome OS.

Zmiňovaná bezdrátová technologie Logi Bolt u které výrobce hovoří o „…zabezpečeném připojení i v přetížených bezdrátových prostředích splňujícím současné stále přísnější firemní bezpečnostní standardy“ znamená i to, že pracovníci podpory mohou klávesnice vzdáleně monitorovat a také spravovat. Zaměstnanci si výrobky přizpůsobí přes obvyklou aplikaci Logi Options+, včetně možnosti vytvářet klávesové zkratky nebo makra.

Číst 524 krát Naposledy změněno středa, 11 říjen 2023 13:10