Vytisknout tuto stránku

Energy Sistem Eco Audio z recyklovaných materiálů

Španělský výrobce představil řadu sluchátek a reproduktorů, k jejíž výrobě využívá recyklované plasty a další tzv. udržitelné materiály. Foto: Energy Sistem

Řada momentálně zahrnuje čtveřici bezdrátových sluchátek do uší, několik barevně výrazných sluchátek přes uši a jeden Bluetooth reproduktor. Všechny se vyznačují nepřehlédnutelným designem.

K TÉMATU:

Co tu tedy máme?

Klasická sluchátka Energy Sistem Radio Color (990 Kč, foto v úvodu) s polstrovaným a nastavitelným hlavovým mostem. Vyrobena ze sta procent z recyklovaného plastu s certifikací GRS. Hudbu lze poslouchat i z vložené paměťové karty MicroSD, k dispozici je i rozhlasový přijímač VKV/FM, samozřejmostí je hands-free. Přehrávání na akumulátor až 16 hodin, možnost propojení s telefonem i přes kabel.

 

Energy Sistem Eco True Wireless Beech Wood (1.799 Kč). K výrobě krom recyklovaných plastů využito i bukové dřevo. Power banka v doku, který lze dobíjet buď bezdrátově nebo přes USB-C.

 

Skutečně bezdrátová sluchátka (TWS), pecky do uší, Energy Sistem Senshi Eco (1.299 Kč): výdrž 5 hodin plus dalších 20 hodin v doku. Ovládání základních funkcí, včetně přijetí hovoru, na sluchátkách. Komunikaci zajišťuje Bluetooth 5.3, k výrobě využit certifikovaný recyklovaný plast GRS.

 

Malý bezdrátový reproduktor Energy Sistem Yume Eco (1.490 Kč, foto výše) je opět kompletně vyroben z GRS. Jeho výkon je 15 W, nabídne až 12 hodin muziky a připojuje se přes Bluetooth 5.3. Přehrávat jde ale i z paměťové karty MicroSD nebo rozhraní USB. Krytí IPx6 (co to je).

 

Číst 305 krát Naposledy změněno úterý, 12 březen 2024 08:05