Vytisknout tuto stránku

Panasonic sluchátka: levná, ale i s potlačením zvuku okolí

Od 300 do 3.000 Kč můžete nyní zakoupit sluchátka, která někdy nabídnou Bluetooth, jindy potlačení okolního hluku a nakonec třeba i systém clip-on (viz foto výše) o kterém výrobce prohlašuje, že „pevně a přitom pohodlně drží na uších při jakémkoliv pohybu“.  

Foto: Panasonic

 

A o jaká sluchátka vlastně jde?

 

HS34 (300 Kč) jsou lehounká a kompaktní určená pro ty, kteří holdují sportu. Díky firemnímu systému zvanému „clip-on“ s posuvným raménkem pro přizpůsobení různým velikostem ucha mají sluchátka pevně a pohodlně držet na uších, a to prý při jakémkoliv pohybu. Výrobce navíc slibuje o stálou zvukovou kvalitu a dokonce vodotěsnost (poznámka redakce: nejspíše půjde o možnost používat je za deště). Vybrat si můžete z mnoha barevných variací.

 

 

BDT10 (2.500 Kč) jsou bezdrátová sluchátka s dotykovým ovládáním a technologií NFC určená pro náročné posluchače. Komunikují přes Bluetooth nebo kabel a jsou určena jak na cesty, tak do domácnosti. O kvalitní zvuk se stará firemní technologie aptX, neodymové zářiče o průměru 40 mm a také frekvenční rozsah 9-24 000Hz. Díky zmiňovanému dotykovému ovládání můžete řídit hudební přehrávač i mobilní telefon, aniž byste je museli vytahovat z kapsy.

 

 

HC800 (3.000 Kč) se chlubí především systémem aktivního odstraňování okolního hluku a tudíž se hodí pro použití v hlučnějším prostředí. Přijdou tak vhod ve vlaku, autobuse i v letadle a na jednu baterii typu AAA vydrží hrát až 40 hodin. Pokud sluchátka odhalí, že jsou před vybitím, funkci potlačení hluku vypnou a díky tomu vydrží o něco déle. HC800 s neodymovými zářiči o průměru 40mm byly navrženy pro dlouhotrvající poslech. Pohodlí zajišťuje hlavový most a perfektně padnoucí měkké náušníky. Konstrukce je robustní a pro využití při běžném celodenním provozu i elegantní. 

 

 

Číst 4038 krát