pátek 29 březen 2024
Text Size

Panasonic sluchátka: levná, ale i s potlačením zvuku okolí

Od 300 do 3.000 Kč můžete nyní zakoupit sluchátka, která někdy nabídnou Bluetooth, jindy potlačení okolního hluku a nakonec třeba i systém clip-on (viz foto výše) o kterém výrobce prohlašuje, že „pevně a přitom pohodlně drží na uších při jakémkoliv pohybu“.  

Foto: Panasonic

 

A o jaká sluchátka vlastně jde?

 

HS34 (300 Kč) jsou lehounká a kompaktní určená pro ty, kteří holdují sportu. Díky firemnímu systému zvanému „clip-on“ s posuvným raménkem pro přizpůsobení různým velikostem ucha mají sluchátka pevně a pohodlně držet na uších, a to prý při jakémkoliv pohybu. Výrobce navíc slibuje o stálou zvukovou kvalitu a dokonce vodotěsnost (poznámka redakce: nejspíše půjde o možnost používat je za deště). Vybrat si můžete z mnoha barevných variací.

 

 

BDT10 (2.500 Kč) jsou bezdrátová sluchátka s dotykovým ovládáním a technologií NFC určená pro náročné posluchače. Komunikují přes Bluetooth nebo kabel a jsou určena jak na cesty, tak do domácnosti. O kvalitní zvuk se stará firemní technologie aptX, neodymové zářiče o průměru 40 mm a také frekvenční rozsah 9-24 000Hz. Díky zmiňovanému dotykovému ovládání můžete řídit hudební přehrávač i mobilní telefon, aniž byste je museli vytahovat z kapsy.

 

 

HC800 (3.000 Kč) se chlubí především systémem aktivního odstraňování okolního hluku a tudíž se hodí pro použití v hlučnějším prostředí. Přijdou tak vhod ve vlaku, autobuse i v letadle a na jednu baterii typu AAA vydrží hrát až 40 hodin. Pokud sluchátka odhalí, že jsou před vybitím, funkci potlačení hluku vypnou a díky tomu vydrží o něco déle. HC800 s neodymovými zářiči o průměru 40mm byly navrženy pro dlouhotrvající poslech. Pohodlí zajišťuje hlavový most a perfektně padnoucí měkké náušníky. Konstrukce je robustní a pro využití při běžném celodenním provozu i elegantní. 

 

 

Číst 3973 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.