Vytisknout tuto stránku

Sluchátka do uší s aktivním potlačením zvuku Bose Sport Earbuds a Bose QuietComfort Earbuds

V říjnu máme očekávat dvojici zcela bezdrátových „špuntů“ do uší. Sluchátka typu „true wireless“ představuje výrobce vůbec poprvé. Foto: Bose

 

Bose Sport Earbuds (5.490 Kč) a Bose QuietComfort Earbuds (7.690 Kč) mají oproti předchozím modelům menší rozměry a podle výrobce také „vylepšený zvuk a snadnější dotykové ovládání při stejné výdrži na baterie“. Rozšířené možnosti sluchátek jako nastavení funkcí dotykového ovládání, ekvalizéru či úrovně potlačení okolních ruchů je možné využít s aplikací Bose Music, která je dostupná pro mobily s Androidem i iOS. A protože jsme u Bose, žádné audio parametry nečekejte.

Bose QuietComfort Earbuds.

První zcela bezdrátová sluchátka do uší od Bose s technologií ANC potlačující zvuky z okolí jsou vybavena elektronickým systémem s vlastním čipem, který je využit k rozpoznání nežádoucích ruchů. Díky čtyřem zabudovaným mikrofonům také během telefonování potlačují nepříjemné zvuky při nárazu větru i když funkci můžete vypnout nebo ji nastavit do jedné z deseti úrovní.

Bose Sport Earbuds.

Bose Sport Earbuds (stupeň odolnosti proti prachu a vodě IPX5 – více zde), mají nový akustický systém s reproduktorem a patentovaná koncovka má zajistit lepší utěsnění a pevné uchycení v uších i při aktivním pohybu. Každý „špunt“ váží jen asi 8,5 gramu a oproti stávajícímu modelu jsou podle výrobce sluchátka o 40 % menší a lehčí při zachování pětihodinové výdrže na baterie. Na polovinu bylo zmenšeno i ochranné dobíjecí pouzdro zvládající sluchátka dvakrát dobít a navíc je vybaveno rychlým dobíjením, takže je stačí v něm zanechat 15 minut a máte mít energii na dvouhodinový poslech.

Bose QuietComfort Earbuds mají krytí IPX4, udávaná doba provozu je 6 hodin a ochranné pouzdro opět zajišťuje bezdrátové dobíjení na cestách.

 

Číst 1592 krát Naposledy změněno pondělí, 28 září 2020 10:24