středa 24 duben 2024
Text Size

Sluchátka do uší s aktivním potlačením zvuku Bose Sport Earbuds a Bose QuietComfort Earbuds

V říjnu máme očekávat dvojici zcela bezdrátových „špuntů“ do uší. Sluchátka typu „true wireless“ představuje výrobce vůbec poprvé. Foto: Bose

 

Bose Sport Earbuds (5.490 Kč) a Bose QuietComfort Earbuds (7.690 Kč) mají oproti předchozím modelům menší rozměry a podle výrobce také „vylepšený zvuk a snadnější dotykové ovládání při stejné výdrži na baterie“. Rozšířené možnosti sluchátek jako nastavení funkcí dotykového ovládání, ekvalizéru či úrovně potlačení okolních ruchů je možné využít s aplikací Bose Music, která je dostupná pro mobily s Androidem i iOS. A protože jsme u Bose, žádné audio parametry nečekejte.

Bose QuietComfort Earbuds.

První zcela bezdrátová sluchátka do uší od Bose s technologií ANC potlačující zvuky z okolí jsou vybavena elektronickým systémem s vlastním čipem, který je využit k rozpoznání nežádoucích ruchů. Díky čtyřem zabudovaným mikrofonům také během telefonování potlačují nepříjemné zvuky při nárazu větru i když funkci můžete vypnout nebo ji nastavit do jedné z deseti úrovní.

Bose Sport Earbuds.

Bose Sport Earbuds (stupeň odolnosti proti prachu a vodě IPX5 – více zde), mají nový akustický systém s reproduktorem a patentovaná koncovka má zajistit lepší utěsnění a pevné uchycení v uších i při aktivním pohybu. Každý „špunt“ váží jen asi 8,5 gramu a oproti stávajícímu modelu jsou podle výrobce sluchátka o 40 % menší a lehčí při zachování pětihodinové výdrže na baterie. Na polovinu bylo zmenšeno i ochranné dobíjecí pouzdro zvládající sluchátka dvakrát dobít a navíc je vybaveno rychlým dobíjením, takže je stačí v něm zanechat 15 minut a máte mít energii na dvouhodinový poslech.

Bose QuietComfort Earbuds mají krytí IPX4, udávaná doba provozu je 6 hodin a ochranné pouzdro opět zajišťuje bezdrátové dobíjení na cestách.

 

Číst 1574 krát Naposledy změněno pondělí, 28 září 2020 10:24

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.