Vytisknout tuto stránku

Aktivní reprosoustavy AQ Labrador 39 Forte: výkonný zesilovač i Bluetooth se spoustou kodeků

Český výrobce představil dvoupásmové aktivní repro s basreflexem v provedení s matným lakem a překvapivou řadou vstupů. Foto: AQ

Sedmikilové „bedny“ (jedna) za 26.990 Kč mají rozměry 180 x 380 x 260 mm (švh)  a jsou vybaveny zesilovačem o výkonu  2x 35 W (RMS). Aktivní reprosoustavy pracují v rozsahu 45 Hz až 30 kHz a osazeny jsou dánskými měniči v podobě výškového jedno palcového (25,4 mm) reproduktoru Vifa a středobasového o průměru 5", tedy 127 mm.

K TÉMATU:

Reprosystém AQ Labrador 39 Forte je proveden v přírodní dýze buď ořechové, dubové nebo z černě mořeného jasanu. Konstrukce využívá lichoběžníkový základ propůjčující vyšší tuhost. Podle výrobce má také omezovat vznik vnitřního stojatého vlnění.

Desky MDF (19 mm) ze kterých jsou reprosoustavy vyrobeny jsou dýhované z obou stran, vnitřní tlumení zajišťuje kombinace molitanových panelů a tzv. akustického rouna. Uchycení vnějších ochranných sítěk je magnetické, reprosoustavy můžete používat buď s nimi nebo bez nich, což je vidět na snímcích.

Zabudovaná rozhraní představují analogový audio vstup, USB (B, tedy čtvercový), digitální optický audio vstup a Bluetooth 5.0 s kodeky SBC, AAC, aptX a aptX-LL. Profily udány nebyly.

 

Číst 604 krát Naposledy změněno neděle, 25 červen 2023 17:01