pondělí 29 duben 2024
Text Size

Aktivní reprosoustavy AQ Labrador 39 Forte: výkonný zesilovač i Bluetooth se spoustou kodeků

Český výrobce představil dvoupásmové aktivní repro s basreflexem v provedení s matným lakem a překvapivou řadou vstupů. Foto: AQ

Sedmikilové „bedny“ (jedna) za 26.990 Kč mají rozměry 180 x 380 x 260 mm (švh)  a jsou vybaveny zesilovačem o výkonu  2x 35 W (RMS). Aktivní reprosoustavy pracují v rozsahu 45 Hz až 30 kHz a osazeny jsou dánskými měniči v podobě výškového jedno palcového (25,4 mm) reproduktoru Vifa a středobasového o průměru 5", tedy 127 mm.

K TÉMATU:

Reprosystém AQ Labrador 39 Forte je proveden v přírodní dýze buď ořechové, dubové nebo z černě mořeného jasanu. Konstrukce využívá lichoběžníkový základ propůjčující vyšší tuhost. Podle výrobce má také omezovat vznik vnitřního stojatého vlnění.

Desky MDF (19 mm) ze kterých jsou reprosoustavy vyrobeny jsou dýhované z obou stran, vnitřní tlumení zajišťuje kombinace molitanových panelů a tzv. akustického rouna. Uchycení vnějších ochranných sítěk je magnetické, reprosoustavy můžete používat buď s nimi nebo bez nich, což je vidět na snímcích.

Zabudovaná rozhraní představují analogový audio vstup, USB (B, tedy čtvercový), digitální optický audio vstup a Bluetooth 5.0 s kodeky SBC, AAC, aptX a aptX-LL. Profily udány nebyly.

 

Číst 567 krát Naposledy změněno neděle, 25 červen 2023 17:01

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.