pondělí 29 duben 2024
Text Size

Mio MiVue C545 HDR: vylepšené noční nahrávání i parkovací režim

Novinka má oproti předchozímu modelu C540 natáčení se 60sn./s a s podporou vysokého dynamického rozsahu HDR. Za pozornost však stojí i tzv. pasivní parkovací režim, tedy bez nutnosti přídavného napájení. Foto: Mio

Nástupce původní a prý velmi dobře prodávané Full HD autokamery C540, která nabízela kvalitní snímky, cenovou dostupnost a byla bez funkcí GPS, které řada řidičů stejně neocenila, pokračuje v nastoupené cestě. Některé funkce vylepšuje, jiné přidává. Stejná zůstává nabídka rozšíření.

K TÉMATU:

MiVue C545 využívá senzor s kapacitou 2 Mpix, světelnost objektivu je udávána na F1,8 a zorný úhel na 140°. Záznam pracuje s videem s kompresí H.264 (koncovka MP4), nahrává se opět i zvuk a doporučeno je dokoupení paměťové karty MicroSD třídy 10 s kapacitou do 256GB (autokamera je bez vnitřního úložiště). Pořídit si rovněž můžete doplňkovou zadní kameru MiVue A50.

Pasivní parkovací režim bez dodatečného napájení zvládá pouze detekci nárazu, pokud požadujete tzv. inteligentní parkovací režim s detekcí pohybu i nárazu, je nutné dokoupit ještě modul pro trvalé napájení po „vytažení klíčku“.

Zmiňovaných 60 sn./s je udáváno pro rozlišení Full HD, tedy 1.920 x 1.080 bodů, konkrétně v lepším režimu 1.080p. HDR (co to je) pak pracuje v tomtéž rozlišení pouze při 30 sn./s.

 

Číst 546 krát Naposledy změněno čtvrtek, 29 červen 2023 15:27

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.