sobota 27 duben 2024
Text Size

Belkin SoundForm Inspire: dětská bezdrátová náhlavní souprava s ochranným limitem hlasitosti

Tzv. dětský headset přichází s nastavením pro ochranu sluchu na 85 decibelů a s režimem pro sdílení přehrávaného obsahu. Foto: Belkin

Souprava je navržena pro děti ve věku pět až devět let, ke koupi bude ve dvou barevných provedeních (černá a levandulová) od 1.270 Kč. Vedle toho se chlubí výdrží baterie až 35 hodin a také „…celodenním pohodlím při učení na dálku, cestování nebo streamování on-line videí“.

ČTĚTE TAKÉ:

Uzavřená mušlová sluchátka jsou vybavena měniči o průměru 40 mm, hlavový oblouk má být měkká a vše má jít složit pro pohodlnější přenášení. Součástí sluchátek jsou náušníky, které mají lépe padnout přes dětské uši, sklopný mikrofon s raménkem, který vidíte i na úvodním snímku je doplněn světelným indikátorem informujícím, že náhlavní souprava je ztlumena, ovládání vidíte na dalším snímku.

Sluchátka jsou bezdrátová (Bluetooth 5.2), lze je ale také připojit, k zařízení jako je notebook, tablet, zábavní systém, či telefon, drátově přes konektor typu jack, 3,5 mm. Frekvenční rozsah je 20 Hz – 20 kHz, hmotnost je 181 g. Dobíjení vnitřního akumulátoru obstará USB-C, pouzdro náhlavní soupravy je vyrobeno z minimálně 23 % z recyklovaných plastů, obal má být zcela bez plastů.

 

Číst 485 krát Naposledy změněno pondělí, 23 říjen 2023 21:09

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.