sobota 27 duben 2024
Text Size

Wi-Fi 7: je tu designově ojedinělý TP-Link Archer BE800

Nový a neotřelý třípásmový směrovač, router, má mít přenosovou rychlost až 19 Gb/s a dvanáct datových toků. Foto: TP-Link

Poslední standard Wi-Fi 7 nabízí datovou propustnost až 46 Gb/s a tři frekvence –  2,4, 5 a 6 GHz se šířkou pásma až 320 MHz. Oproti předchozí verzi Wi-Fi 6/6e přináší, díky efektivnější modulaci signálu, vyšší výkon, nižší latenci a třebas i robustnější ochranu proti rušení.

K TÉMATU:

Archer BE800 má na těle osm antén a je kompatibilní s meshovým systémem značky. Je možné přidat jak rozšiřovač pokrytí, tak další směrovač. Unikátní LED displej na čele zařízení (viz foto) dokáže zobrazit více jak 3.000 grafických symbolů od počasí, přes aktuální čas až po emotikony. Udržení rozumné teploty zajišťuje chladič, který umocňuje kovová textura obvodu celého přístroje. Zabudovaná rozhraní, vidíte na snímku.

Číst 315 krát Naposledy změněno pondělí, 18 prosinec 2023 19:24

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.