pátek 26 duben 2024
Text Size

Kobe Framexx Home 270: fotoobraz na doma s automatickými scénáři i dálkovým ovladačem

Novinka je na rozdíl od profesionálních digitálních fotoobrazů s možností centralizovaného řízení přes web určena pro domácí uživatele. Stále ale používá kvalitní antireflexní IPS obrazovku Philips. 

Foto: Kobe

 

Ta má úhlopříčku 27", tedy 68 cm, rozlišení Full HD a provozní dobu mezi poruchami MTBF, 30.000 hodin! Fotografie či video zobrazuje automaticky, takže stačí jen nastavit scénáře, časovače (týdenní plán) či playlisty, nebo je pustit manuálně přes dálkový ovladač. Vše se následně zobrazuje samo z interní 13GB paměti, USB, síťového úložiště, Flickeru, či třeba FTP.

Připojení na domácí síť Ethernet (LAN) zajišťuje Wi-Fi (802.11 b/g/n), zabudován je zesilovač o výkonu 2x 2 W, reproduktory a dvojice rozhraní USB. Díky technologii Wi-Fi Miracast můžete také na Framexx napojit kompatibilní chytré telefony a tablety a posílat fotografie rovnou z nich. Kdykoliv lze přepnout například i na YouTube.

Fotoobraz standardně zasazený do dřevěného rámu s moderním dekorem je tak zcela samostatnou jednotkou ke které potřebujete přivést pouze napájení. A protože nemá zabudován větrák, je provoz podle výrobce, společnosti Kobe, naprosto tichý.

Formátová kompatibilita je bohatá. Přehrávat můžete JPG, BMP, PNG, GIF a TIFF s možností hudby na pozadí v MP3, video z MPEG-4, WMV, MKV, AVI, TS a 4k a k dispozici je i přímá podporu MOV z iPhone/iPad a MP4 z Androidu.

FrameXX Home 270 s rozměry 705 x 453 x 65 mm, hmotností 5,1 kg a operační spotřebou 30 W přijde na 14.229 Kč a dovoluje provoz na šířku i na výšku.

 

Číst 4140 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.