Vytisknout tuto stránku

Chystaná čistička vzduchu LG PuriCare Objet Collection Aero Furniture zvládá prý i bezdrátové dobíjení

Vypadá jako stolek a také má jako stolek s bezdrátovým dobíjením fungovat. Primárně ale má jít, možná v budoucnu půjde, o čističku vzduchu s ventilátorem a řadou zatím blíže nespecifikovaných filtrů. Foto: LG Electronics

LG sice hovoří o tom, že, cituji…, „Čistička stírá hranici mezi krásným nábytkem a pokročilým designem, který lze přizpůsobit potřebám každého jejího majitele.“ Nebo také o tom, že… „…nadchne nejen svým vzhledem.“ Za mě buď ano, nebo ne a moc lidí, kteří budou mezi tím nebude. Klasik říká něco o tom, že třetí možnost není a i když to tady možná nebude tak resolutní, něco na tom je.

K TÉMATU:

PuriCare Objet Collection Aero Furniture ve tvaru stolku (rozměry neudány) je určena do menších prostor, jako jsou ložnice nebo pracovny a používá komponenty z opakovaně použitelných plastů, obal má být z recyklovaných materiálů. Na výběr budou (až se uvede na trh, což zatím není známo) tři barevné varianty podstavce a dva tvary desky. Ta poskytuje místo pro odkládání běžných věcí, pro bezdrátové dobíjení zařízení (standard neoznámen, u Samsung Galaxy 9-10 W, pro Apple iPhone 7,5 W) a má tu také být několik indikátorů informujících o kvalitě vzduchu, síle proudění, připojení k Wi-Fi i případné aktualizaci. Ovládání, jako zapnutí/vypnutí, správa režimů proudění vzduchu a osvětlení (osm barev, ovládání přes aplikaci LG ThinQ) jsou na spodní straně.

Čistička pracuje s ventilátorem (hladina hluku neznáma) a nikoli, jako v Česku jeden z nejpopulárnějších výrobků, Ionic Care, bez něj a LG v tiskové zprávě, která je bohužel samý marketing a má minimum údajů hovoří – většinou pod čarou – o vícestupňové filtraci, technologii snižující přítomnost virů a bakterií na lopatkách ventilátoru o až 99,99 %, dále o redukci 94 % bakterií a 91 % virů přenášených vzduchem. Podle výrobce je vše certifikováno Britskou nadací pro alergie a společností TÜV Rheinland. Jen v náznaku se pak hovoří o použití „UV-C LED v souladu s normou ISO22196:2011“.

 

Číst 854 krát Naposledy změněno čtvrtek, 17 listopad 2022 07:05