Vytisknout tuto stránku

GM přichází s vysokorychlostním LTE v autě 

Ale to není všechno! Nepotřebujete k němu chytrý telefon, systém je samostatný, vytváří vlastní přípojný bod Wi-Fi a uveden bude v Chevroletu doslova za okamžik…

foto: GM

 

General Motors hodlá letos v létě v USA a v Kanadě uvést automobil (má jít o Chevrolet), který bude mít zabudován vysokorychlostní přístup internet. A přístup mobilní, to přes i u nás nastupující systém LTE o němž se více dozvíte zde (odkaz se otevírá do nového okna).

Znamená to hned několik věcí. LTE bude součástí vozu jako takového, nepotřebujete tedy vlastnit mobil s touto technologií, a to je pochopitelně důležité! Další důležitou věcí je to, že podle kvality signálu budou moci například vaše děti hrát třeba i za jízdy s kamarády, sledovat film nebo prostě jen tak obyčejně surfovat po internetu. 

 

PSALI JSME TAKÉ: LTE na Slovensku dobudováno (odkaz se otevírá do nového okna).

 

Systém bude spolupracovat s LTE od AT&T a Chevrolet hodlá na veletrhu CES International 2015, který bude probíhat v lednu tradičně v Las Vegas, představit i další takto vybavené modely jako Corvette či elektrický Volt. 

LTE bude zjevně u většiny vozů volitelnou výbavou a jak bylo řečeno, jeho součástí bude integrovaný přípojný bod k Wi-Fi. Pasažéři se tak svými zařízeními budou moci kdykoli připojit k internetu stejně, jako jsou zvyklí doma, v práci nebo třeba v restauraci. 

 

 

 

Číst 5415 krát Naposledy změněno neděle, 03 srpen 2014 08:35