Vytisknout tuto stránku

Videotéka Sony Bravia Core vstupuje do běžného režimu

Již nějaký čas platí, že pokud si pořídíte některý z vrcholových televizorů Sony, dostanete v ceně přístup k promítnutí několika snímků z výše uvedené videotéky, což se týká i Česka, ale nikoli už Slovenska (sděleno na dotaz digirevue.cz). Nyní se chystá možnost regulérních zápůjček. Foto: archiv autora

Videotéka vstupuje do běžného režimu i když informace jsou zatím kusé. Bravia Core tak prý brzy umožní těm, kteří své filmové kredity vyčerpali, nakupovat a půjčovat si vybrané filmy jinde běžným  způsobem. Sděleno bylo zatím jen to, že snímky bude možné přehrát během 30dnů a na zhlédnutí bude 48 hodin.

K TÉMATU: Jaká je video služba Bravia Core? Ovládání žádná sláva, ale kvalita obrazu a zvuku je impozantní

Navíc je tu i přepracovaný režim televizoru označený jako „Bravia Core Calibrated Mode“ který upraví kvalitu obrazu tak, aby ještě lépe odpovídala původní vizi a snímky televizor automaticky přizpůsobí optimálnímu obrazovému nastavení. To mj. zahrnuje i využití funkce Imax Enhanced, která je optimalizována pro modely Bravia XR.

Zcela ojedinělá video služba Sony Bravia Core  (první pohled na ni zde) pracuje s přenosovou rychlostí streamování v rozmezí 30-80 Mb/s, přičemž pro přístup s rychlostí 30 Mb/s je třeba mít internet o minimální rychlosti 43 Mb/s. Pro přístup k nejvyšší kvalitě, tedy 80 Mb/s, je Sony vyžadována rychlost připojení alespoň 115 Mb/s.

 

Číst 725 krát Naposledy změněno úterý, 25 duben 2023 12:14