Vytisknout tuto stránku

Indukční varné desky Whirlpool FlexiCook s nanotechnologií prý stačí jen omýt vodou

Nová úprava povrchu, úklid bez čisticích prostředků jen s měkkým hadříkem, flexibilní varná zóna či tradiční 6. smysl. To jsou nové „indukce“ z kolekce W FlexiCook. Foto: Whirlpool

Novinky dovolují spojit dvě varné zóny umístěné vlevo za sebou do jedné tak, abyste sem mohli dát třeba větší grilovací pánev. Takovéto modely pak v této velké zóně, která je celá aktivní, ať je pokrytá nádobím celá nebo jen zčásti, nabídnou stejnou teplotu a můžete tak vařit třeba ve dvou či dokonce třech menších nádobách najednou. Nanotechnologická úprava pak má zároveň ochránit povrch před klasickými skvrnami, stopami od hrnců a má se postarat i o to, aby deska byla dlouhou dobu jako nová. Ovládání je dotykové (viz foto), samozřejmě nechybí ani dětský zámek.

ČTĚTE TAKÉ:

Vše doplňuje, u některých modelů, funkce rozdělující propojenou plochu do tří různých zón s různými teplotami. Pouhým posunutím nádobí tak změníte intenzitu tepla, aniž byste cokoliv složitě nastavovali nebo hrnec přenášeli o kus dál.

Tradiční 6. smysl se pak například postará o pozvolné rozpouštění másla či čokolády, redukci omáčky, nebo pokrm udrží v teple. Stačí jen vybrat požadovaný způsob vaření a varná deska se postará o zbytek.

Jako příklad z nové řady Whirlpool FlexiCook uvádí tisková zpráva desku Whirlpool WF S1577 CPNE za 15.490 Kč.

Je provedena v šířce 77 cm, dvě varné zóny jdou spojit v jednu s rovnoměrnou teplotou a je tu i funkce opačná pro rozdělení spojené plochy do tří částí s různou teplotou.

 

Číst 706 krát Naposledy změněno neděle, 25 červen 2023 07:04