neděle 28 duben 2024
Text Size

Indukční varné desky Whirlpool FlexiCook s nanotechnologií prý stačí jen omýt vodou

Nová úprava povrchu, úklid bez čisticích prostředků jen s měkkým hadříkem, flexibilní varná zóna či tradiční 6. smysl. To jsou nové „indukce“ z kolekce W FlexiCook. Foto: Whirlpool

Novinky dovolují spojit dvě varné zóny umístěné vlevo za sebou do jedné tak, abyste sem mohli dát třeba větší grilovací pánev. Takovéto modely pak v této velké zóně, která je celá aktivní, ať je pokrytá nádobím celá nebo jen zčásti, nabídnou stejnou teplotu a můžete tak vařit třeba ve dvou či dokonce třech menších nádobách najednou. Nanotechnologická úprava pak má zároveň ochránit povrch před klasickými skvrnami, stopami od hrnců a má se postarat i o to, aby deska byla dlouhou dobu jako nová. Ovládání je dotykové (viz foto), samozřejmě nechybí ani dětský zámek.

ČTĚTE TAKÉ:

Vše doplňuje, u některých modelů, funkce rozdělující propojenou plochu do tří různých zón s různými teplotami. Pouhým posunutím nádobí tak změníte intenzitu tepla, aniž byste cokoliv složitě nastavovali nebo hrnec přenášeli o kus dál.

Tradiční 6. smysl se pak například postará o pozvolné rozpouštění másla či čokolády, redukci omáčky, nebo pokrm udrží v teple. Stačí jen vybrat požadovaný způsob vaření a varná deska se postará o zbytek.

Jako příklad z nové řady Whirlpool FlexiCook uvádí tisková zpráva desku Whirlpool WF S1577 CPNE za 15.490 Kč.

Je provedena v šířce 77 cm, dvě varné zóny jdou spojit v jednu s rovnoměrnou teplotou a je tu i funkce opačná pro rozdělení spojené plochy do tří částí s různou teplotou.

 

Číst 684 krát Naposledy změněno neděle, 25 červen 2023 07:04

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.