Vytisknout tuto stránku

Zvuková lišta Sony HT-S2000: čtyři kanály i možnost vytvořit si 5.1

Známý výrobce představil „soundbar“ s audio systémem typu 3.1 (zesilovač je 5.1) a kompatibilitou s Dolby Atmos, DTS-HD Master Audio či DTS:X. Foto: Sony

Jde o systém střední třídy (možná nižší střední) za který zaplatíte 11.990 Kč. Systém typu 3.1 znamená, že má levý a pravý kanál a mezi nimi umístěný středový kanál, jinak řečeno „centr“, který zajišťuje zejména dialogy. Vše doplňuje basový reproduktor („.1“), což v tomto případě znamená, zabudovaný subwoofer. Dokoupit ovšem můžete bezdrátový subwoofer (SA-SW3/5) a dokonce i bezdrátové „zadky“ (SA-RS3S).

ČTĚTE TAKÉ:

Zabudován je pětikanálový digitální zesilovač o celkovém výkonu 250 W (poznámka autora: zřejmě hudební, nikoli RMS), další parametry zesilovače nebyly udány. K dispozici má být HDMI, optický audio vstup, Bluetooth 5.2 (AAC, SBC) a Wi-Fi 5. Instalací a nastavením vás má provést aplikace Sony Home Entertainment Connect, která má také umět ovládat zvuková pole a další funkce přímo z mobilu.

Sony se také zavázala používat při výrobě svých produktů a obalů méně plastů, takže pro výrobu některých částí HT-S2000 využívá recyklovaný plast. Výrobce ale upozorňuje, že, cituji… „V závislosti na době výroby nemusí být pro výrobu dílů použity recyklované plasty.“ Vedle toho firma oznámila, že přibližně 95 % obalu je vyrobeno z recyklovaného papíru a materiálů na bázi papíru.

Sony HT-S2000 má velikost 800 x 64 x 124 mm (švh) a hmotnost 3,7 kg.

 

Číst 480 krát Naposledy změněno úterý, 08 srpen 2023 05:21