neděle 28 duben 2024
Text Size

Zvuková lišta Sony HT-S2000: čtyři kanály i možnost vytvořit si 5.1

Známý výrobce představil „soundbar“ s audio systémem typu 3.1 (zesilovač je 5.1) a kompatibilitou s Dolby Atmos, DTS-HD Master Audio či DTS:X. Foto: Sony

Jde o systém střední třídy (možná nižší střední) za který zaplatíte 11.990 Kč. Systém typu 3.1 znamená, že má levý a pravý kanál a mezi nimi umístěný středový kanál, jinak řečeno „centr“, který zajišťuje zejména dialogy. Vše doplňuje basový reproduktor („.1“), což v tomto případě znamená, zabudovaný subwoofer. Dokoupit ovšem můžete bezdrátový subwoofer (SA-SW3/5) a dokonce i bezdrátové „zadky“ (SA-RS3S).

ČTĚTE TAKÉ:

Zabudován je pětikanálový digitální zesilovač o celkovém výkonu 250 W (poznámka autora: zřejmě hudební, nikoli RMS), další parametry zesilovače nebyly udány. K dispozici má být HDMI, optický audio vstup, Bluetooth 5.2 (AAC, SBC) a Wi-Fi 5. Instalací a nastavením vás má provést aplikace Sony Home Entertainment Connect, která má také umět ovládat zvuková pole a další funkce přímo z mobilu.

Sony se také zavázala používat při výrobě svých produktů a obalů méně plastů, takže pro výrobu některých částí HT-S2000 využívá recyklovaný plast. Výrobce ale upozorňuje, že, cituji… „V závislosti na době výroby nemusí být pro výrobu dílů použity recyklované plasty.“ Vedle toho firma oznámila, že přibližně 95 % obalu je vyrobeno z recyklovaného papíru a materiálů na bázi papíru.

Sony HT-S2000 má velikost 800 x 64 x 124 mm (švh) a hmotnost 3,7 kg.

 

Číst 461 krát Naposledy změněno úterý, 08 srpen 2023 05:21

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.