Vytisknout tuto stránku

Kombinovaná horkovzdušná fritéza Cuisinart TOA60E zvládá páru i nahřátí za 90 s

U nás prakticky neznámá značka, která před nedávnem vstoupila i na náš trh, má v tomto výrobku nabídnout kompaktní troubu s výše uvedenou funkcí doplněnou, mimo jiné, o parní hrnec. Foto: Basys

Kompaktní stolní trouba (7.790 Kč, záruka 36 měsíců) je určena pro malé domácnosti, vnitřní objem je 17 litrů, rozměry dovozce nesdělil a nebyly k dispozici ani na webu výrobce. Podle zaslané tiskové zprávy v ní připravíte například celé kuře, klasické pečené maso, francouzské brambory, zapečené těstoviny, pizzu (až 30 cm), řízky, hranolky, toasty či panini, ale také grilovaného lososa nebo zeleninu a sladké dezerty. K dispozici je horký vzduch, pečení, gril, zapékání, speciální program pro toasty, včetně určení míry propečení, a udržování teplého či ohřev studeného jídla.

K TÉMATU:

Ovládání zajišťují čtyři voliče jimiž upravujete funkce trouby a teplotu mezi 90 a 230°C, je tu také až 60minutový časovač, velmi rychlé předehřátí (90 s) a prý také o až 30 % rychlejší pečení.

Plechy a pekáče lze v troubě umístit ve dvou výškách, rovnoměrné proudění vzduchu má dovolit současnou přípravu jídla i přílohy. Vnitřek i veškeré příslušenství je z nepřilnavého materiálu, součástí dodávky je koš na smažení (25 cm x 29 cm), rošt a plech na pečení.

 

Číst 441 krát Naposledy změněno středa, 29 listopad 2023 05:19