Vytisknout tuto stránku

Samsung Powerbot VR9000: prý s vysokým sacím výkonem…

Robotický vysavač jehož prodej byl právě zahájen jak na českém, tak slovenském trhu nabízí mj. širší kartáč ve tvaru T a velmi atypické tvary.  AKTUALIZOVÁNO

Foto: Samsung

 

AKTUALIZOVÁNO, 16.12., 15:40 h: přidány parametry v češtině (ke stažení pod článkem - doporučuji stáhnout i ty anglické, doplňují se...)

 

O vysavači jsme vás informovali v našem článku už v září. Tam také najdete další podrobnosti a technické parametry. Další

 

Powerbot VR9000 (26.990 Kč) také nepoužívá boční kartáče, čímž omezuje možnost zamotání do kabelů či vláken koberce. Výhodou je rovněž hubice s o polovinu širším kartáčem a soustava senzorů minimalizujících – podle výrobce – slepá místa a rozprostřená tak, aby lépe identifikovala překážky. 

Robotický vysavač pojíždí díky kolečkům o průměru 105 mm a má schopnost se také – o až 15 mm – nadzvednout, takže se prý dokáže přenést i přes práh dveří. 

Funkce Point Cleaning představuje dálkový ovladač s laserovým ukazovátkem díky němuž můžete Powerbot nasměrovat na určité místo, které je třeba vyčistit. 

Jak vidíte z fotografií, vysavač není proveden v kulatém tvaru tak, jako dříve, nýbrž má v přední části kartáč ve tvaru T, který známe z tradičních vysavačů. Navíc je vybaven průhlednou nádobou do níž se ukládá prach a díky níž poznáte, kdy je třeba ho vyprázdnit. 

 

Poznámka redakce: Samsung na několika míst tiskové zprávy mluví o „velmi vysokém sacím výkonu“, ale nikde ho nespecifikuje. Technické údaje (bohužel bez výkonu) najdete na odkazu výše, další podrobnosti sháníme.

 

 

Číst 4050 krát Naposledy změněno úterý, 16 prosinec 2014 15:38