pátek 26 duben 2024
Text Size

TomTom spouští službu Traffic mj. i na Slovensku

Společnost rozšiřuje pokrytí střední a východní Evropy a nabízí aktuální dopravní informace, resp. službu Traffic, v dalších zemích. Celkem jich tak je 46 a seznam si můžete stáhnout pod článkem.  

Ilustrační foto: TomTom

 

Vedle zmiňovaného Slovenska je tu nyní i Řecko a zvláště Maďarsko, což je taktéž častý cíl českých turistů. Řecko pak patří k zemím s největšími dopravními problémy a jen v hlavním městě dosahuje ve špičce průměrné zdržení – podle údajů TomTom Traffic – až 30 minut. V Budapešti se pak řidiči při běžném dojíždění autem ve špičce zdrží průměrných 26 minut. Služba Traffic pak umožní vyhnout se největším zácpám, nebo alespoň nebezpečí uvíznutí snížit.

Známý výrobce navigací, společnost TomTom, byla založen v roce 1991 a má své sídlo v Amsterdamu. Zaměstnává 4 000 lidí a své produkty prodává ve více než 46zemích světa.

 

Číst 3706 krát Naposledy změněno pátek, 20 únor 2015 01:34

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.